Ελένη Βάλλη

Holistic Coach

Healing • Wellness • Growth

Η Ελένη Βάλλη φέρνει 25 χρόνια εμπειρίας προσωπικής ανάπτυξης στην βαθιά εργασία της ως ολιστική coach, breath master και ενεργειακή θεραπεύτρια. Όταν γνώρισε μια επαναστατική inside-out κατανόηση που επιτάχυνε δυναμικά τη μεταμόρφωσή της και την ψυχολογική της ελευθερία, αφοσοιώθηκε στο να μοιραστεί αυτή την γνώση και την εμπειρία της. Τώρα συνδυάζει αυτή την κατανόηση με το transformational breath work, προκειμένου να διευκολύνει την απελευθέρωση παγιδευμένων συναισθημάτων και τη θεραπεία σε σωματικό επίπεδο. Αυτές οι δύο μέθοδοι συνδυαστικά, φέρνουν εξαιρετικά αποτελέσματα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς ανάλυση ή «προσπάθεια» για χρόνια

Η Ελένη είναι πιστοποιημένη transformational coach (Insight Principles Institute, Principles Coaching Academy και ICF), breath master (λειτουργικές, σωματικές, αναζωογωνητικές αναπνοές και 9D), και ενεργειακή θεραπεύτρια (Reiki, Ηλεκτομαγνητικό Πεδίο, Theta Healing, Ηλεκτροβελονισμός). 

Επιπλέον, έχει εκτενή εμπειρία στον διαλογισμό, την ενσυνειδητότητα και ολιστικές πρακτικές, έχοντας μελετήσει, δοκιμάσει και συμμετάσχει σε σεμινάρια με μερικούς από τους κορυφαίους γκουρού και μέντορες του κόσμου (Louise Hay, Wayne Dyer, Dr. Joe Dispenza, Eckhart Tolle, Byron Katie, Bruce Lipton, Greg Braden, Marianne Williamson, Deepak Chopra και άλλοι). 

Έχει εφαρμόσει αυτές τις πρακτικές τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική της ζωή, στον χώρο των επιχειρήσεων, της εκπαίδευσης, των γονεϊκών δεξιοτήτων, της παράστασης, και του τουρισμού ευεξίας. 

Η Ελένη έχει Executive ΜΒΑ (ALBA Graduate Business School/Ελλάδα), με σπουδές στα Οικονομικά και τις Πολιτικές Επιστήμες (Βryn Mawr College/ΗΠΑ, Deree College/Ελλάδα). Έχει μια ευρεία εμπειρία στον χώρο των επιχειρήσεων διεθνώς. Έχει εργαστεί στο Λονδίνο για 10 χρόνια, σε μία εταιρεία πωλήσεων και μάρκετινγκ B-2-B, υποστηρίζοντας ένα εκτεταμένο δίκτυο πωλητών και αντιπροσώπων σε 35 χώρες παγκοσμίως.

Γεια σας!

Με λένε Ελένη.

Παράλληλα με την επίσημη εκπαίδευση μου, για 25 χρόνια δοκίμαζα διαφορετικές θεραπείες, μελετούσα και πειραματιζόμουν με πολυάριθμες μεθόδους προκειμένου να βρω έναν τρόπο να νιώσω καλύτερα. Σε αυτή την πορεία, πήρα κάποιες πιστοποιήσεις και απέκτησα μια σημαντική εμπειρία στην ενσυνειδήτότητα, τον διαλογισμό και τις ολιστικές πρακτικές με μερικούς από τους κορυφαίους γκουρού και μέντορες του κόσμου.

Πριν από μερικά χρόνια, συνάντησα μια κατανόηση που άλλαξε τα πάντα για μένα και σήμανε την αρχή του υπολοίπου της ζωής μου.

Αυτή η μεταμορφωτική κατανόηση με βοήθησε να δω μέσα από τις ψευδαισθήσεις που δημιουργούσαν οι σκέψεις και οι πεποιθήσεις μου και με έφερε σε επαφή με την πραγματικότητα, μια πραγματικότητα που ήταν πολύ καλύτερη από ό,τι νόμιζα.

Όταν συνειδητοποίησα ότι τα πράγματα σπάνια είναι όπως φαίνονται και ότι είμαστε τέλεια σχεδιασμένοι για μια παραγωγική και ευτυχισμένη ζωή, άρχισα να βιώνω ασφάλεια και ελευθερία για πρώτη φορά στη ζωή μου.

Παραδόξως, άρχισα να ανακάμπτω από τις αντιξοότητες της ζωής με πρωτοφανή ευκολία και ικανότητες.

Τότε ήταν που ανακάλυψα και το μεταμορφωτικό breath work, το φάρμακο για όλα τα τραύματα και τα παγιδευμένα συναισθήματα σε σωματικό επίπεδο.

Αυτή η βαθιά θεραπευτική εμπειρία μου επέτρεψε την επανασύνδεση με τα πληγωμένα, κατακερματισμένα κομμάτια μου, ώστε να αρχίσω να ανακτώ τον πραγματικό μου εαυτό. Με βοήθησε επίσης να αποκαταστήσω την ισορροπία στο νευρικό μου σύστημα και στη ζωή μου.

Καλώς ορίσατε σπίτι!

Η μέθοδός μου συνδυάζει:

  • Breath work (λειτουργικό, σωματικό και αναζωογονητικό)
  • Transformational coaching
  • Διαλογισμό & Οραματισμό
  • Ενεργειακές θεραπείες

Όλα αυτά ενσωματωμένα με δεκαετίες ολιστικών πρακτικών 

ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ:

  • Πώς δημιουργείται η εμπειρία σας
  • Ποιοι πραγματικά είστε

ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ:

  • Στις πληγές και τα τραύματα σας να επουλωθούν
  • Στις επίκτητες πεποιθήσεις σας να αλλάξουν

ΚΑΘΩΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΠΙΣΩ ΣΑΣ:

  • Τις ψευδαισθήσεις του διαχωρισμού και της έλλειψης
  • Αυτά που μάθατε και που δεν σε εξυπηρετούν

Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ.

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ…

Αν θα έπρεπε να περιγράψω την Ελένη με 3 ρήματα αυτά θα ήταν νοιάζεται, διαισθάνεται και ανταποκρίνεται. Είναι μία ανεξάντλητη πηγή υποστήριξης και ώθησης για εμένα. Πραγματικά είδε και πίστεψε στις δυνατότητες μου, και αυτό έκανε όλη την διαφορά στην δίκη μου ικανότητα να πιστεύω στον εαυτό μου!

Έλλη M.

Marketing Communications and Graphic Designer

Ειλικρινά, δεν ξέρω τί θα είχα καταφέρει χωρίς την Ελένη στην ζωή μου. Η ενθάρρυνση και η συνεχής παρουσία κινήτρων που μου δίνει, πάντα με ωθούν σε ύψη που δεν πίστευα ότι είναι δυνατά για εμένα. Ελένη, σε ευχαριστώ που βγάζεις τον καλύτερο μου εαυτό. Έχεις επηρεάσει την ζωή μου για το καλύτερο.

Σωτήρης Χ.

Entrepreneur

Αυτό που βρήκα πιο επιβοηθητικό στο coaching με την Ελένη είναι η ικανότητά της να βλέπει αυτό που πραγματικά είμαι! Όπως πολλές γυναίκες σήμερα, όλα αυτά που κάνω στην δουλειά και στο σπίτι είναι σημαντικά, όμως πολύ συχνά περνούν απαρατήρητα. Δουλεύοντας με την Ελένη με έχει βοηθήσει να δώσω αξία στον εαυτό μου, σε όλα αυτά που κάνω, και να πράττω με έναν μεγαλύτερο, αυθεντικό και πιο ορατό τρόπο.

Μάγδα Β.

Information Technology Specialist

Την Ελένη την γνωρίζω πολλά χρόνια και πάντα θαύμαζα τον τρόπο που αντιμετώπιζε τις καταστάσεις της ζωής. Όταν έφτασε η στιγμή που όλα μέσα μου έγιναν ένα “κουβάρι”, χωρίς δεύτερη σκέψη, απευθύνθηκα στην Ελένη. Με βοήθησε όχι μόνο να κόψω το κουβάρι, αλλά και να το ξετυλίξω, ώστε να συνεχίσει το νήμα της ζωής μου χωρίς κανέναν άλλο κόμπο. Σε ευχαριστώ πολύ Ελένη.

Χριστίνα Ι.

Architect

Την Ελένη την γνώρισα πριν ένα χρόνο…Όταν την αντίκρισα είδα έναν άνθρωπο με απίστευτη ενέργεια…Την εμπιστεύτηκα από την πρώτη στιγμή…Η Ελένη έχει την μαγεία να σου πιάνει το πρόβλημα από την ρίζα του και να φεύγεις χωρίς ερωτήματα…Το βασικό για εμένα είναι ότι είναι ‘άνθρωπος’ πάνω από όλα και αυτό που κάνει…το κάνει με μεγάλη αγάπη και φαίνεται…Στην δική μου ζωή έγινε πολύ σημαντική…Σε ευχαριστώ για όλα Ελένη!!!

Τζωρτζίνα Β.

Hair Stylist

Η Ελένη με έχει βοηθήσει πραγματικά να αλλάξω την ζωή μου. Η Ελένη είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που σου εμπνέει εμπιστοσύνη, γιατί γνωρίζει το αντικείμενο της εξαιρετικά, είναι εχέμυθη, νοιάζεται και κάνει την δουλειά της με πάθος και αφοσίωση. Εμένα με βοήθησε σε τρία πράγματα: 1) στο να βελτιώσω τις σχέσεις μου – γιατί έμαθα πώς να μην παίρνω τα πράγματα προσωπικά, 2) να έχω πολύ λιγότερο άγχος και ανασφάλεια – γιατί είδα ότι δεν χρειάζεται να τσιμπάω στις σκέψεις μου και 3) να διαχειριστώ τον θάνατο της μητέρας μου με αποδοχή, συγχώρεση και αγάπη. Είναι ο πρώτος άνθρωπος που επικοινωνώ όταν έχω θέμα και πάντα με ηρεμεί, μου ανοίγει το μυαλό και με βοηθάει να βρίσκω τις καλύτερες λύσεις για όλα μου τα θέματα.

Βίκυ Π.

Music/Art Director

Η Ελένη είναι ένας από τους πιο ανθεκτικούς και δυνατούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ. Γεμάτη με θετική ενέργεια, με άκουσε προσεκτικά, με κατάλαβε, με υποστήριξε και με βοήθησε τόσο προσωπικά όσο και στην επαγγελματική μου ζωή! Πιστεύω ακράδαντα πως η Ελένη γεννήθηκε για να γίνει Coach.

Μαρία Κ.

Professor

Είμαι η Σοφία και είμαι 43 ετών. Από 20 ετών ταλαιπωρούμαι με κρίσεις πανικού και φοβίες. Για πάνω από 10 χρόνια έκανα ψυχοθεραπεία προσπαθώντας να βρω λύσεις για όλα αυτά που με ταλαιπωρούσαν, χωρίς όμως ουσιαστική αντιμετώπιση. Για λίγο καιρό αισθανόμουν καλύτερα και σε μία δυσκολία, ξανά τα ίδια. Σε μια αναζήτησή για να βρω μία εναλλακτική της ψυχοθεραπείας, βρήκα την Ελένη. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι ο τρόπος που αντιμετωπίζει τις κρίσεις πανικού είναι διαφορετικός. Μετά από μία επίσκεψη ένιωσα πολύ καλύτερα, μετά από 3 μήνες κατάφερα να πιάσω δουλειά, και τώρα 8 μήνες αργότερα κυνηγάω ενεργά το όνειρο μου στον επαγγελματικό τομέα. Ένα ευχαριστώ στην Ελένη για όλα αυτά που μου πρόσφερε. Δουλεύοντας με την Ελένη, έμαθα ποια είμαι και τις κρυμμένες δυνατότητες που δεν ήξερα ότι είχα.

Σοφία Χ.

Make up artist

Η Ελένη, με την έμφυτη αγάπη της για τον συνάνθρωπο, την πνευματικότητα της και το πάθος της για την κατανόηση της ανθρώπινης φύσης κάνει όλη την διαφορά. Έχω χαρεί την ικανότητα της να με ακούει, να με καταλαβαίνει και να με βοηθάει να δυναμώσω, ώστε να προχωράω στην ζωή μου ένα βήμα παραπέρα. Λόγω των εμπειριών της ζωής μου και της έμφυτης περιέργειας μου, τα τελευταία 25 χρόνια προσπάθησα να βρω τον εαυτό μου σε διάφορες μορφές ψυχοθεραπείας και coaching. Η κατανόηση των 3 Αρχών που ανακάλυψα με την Ελένη ήταν πραγματικά μία αποκάλυψη για εμένα. Επιτέλους, έχω εισαχθεί σε μία μέθοδο που τα συνδυάζει όλα, είναι φιλοσοφική, πνευματική, αλλά ταυτόχρονα και πρακτική ώστε να μπορεί να αναπαραχθεί από εμένα. Μετά από κάθε συνεδρία μένω με την αίσθηση της έμπνευσης, της φώτισης, της αυτονομίας και της ενδυνάμωσης. Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι η Ελένη είναι η καλύτερη Coach που έχω συναντήσει ποτέ και με βοήθησε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα!

Μαριλένα Κ.

Coffee & Tea Consultant

Όλες οι συναντήσεις μου με την Ελένη είναι μαγικές! Μετατρέπει τα προβλήματα μου σε ευκαιρίες! Είναι άπειρες οι λέξεις με τις οποίες μπορώ να την χαρακτηρίσω, θα την πω με μία λέξη απλώς ‘χαρισματική’! Σε ευχαριστώ ακόμα μία φορά που με βοήθησες να ξεπεράσω φοβίες και κρίσεις πανικού που πάλευα για χρόνια.

Tζοάννα K.

Hair Stylist

Εδώ και χρόνια έψαχνα τον κατάλληλο άνθρωπο για να κάνω coaching, όμως κανένας μέχρι σήμερα δεν κατάφερε να με εμπνεύσει και να μου δώσει την απαραίτητη ώθηση και αισιοδοξία να αλλάξω την ζωή μου. Η Ελένη, με την ηρεμία της, την αγάπη και το γνήσιο ενδιαφέρον της για τον συνάνθρωπο, κατάφερε να με μυήσει σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι προς τον εσώτερο εαυτό μου, προς την ανώτερη ευφυία που όλοι έχουμε μέσα μας, στην δυνατότητα να ηρεμώ και να μην επιτρέπω στους εξωτερικούς παράγοντες να αποσπούν την προσοχή μου από την ουσία της ύπαρξης μου. Κάθε συνεδρία κι ένα υπέροχο ταξίδι που δεν θέλεις να τελειώσει. Θεωρώ πως κάποιοι άνθρωποι έχουν το χάρισμα να μεταλαμπαδεύουν το φως της γνώσης και της εμπειρίας τους, γιατί ακριβώς βάζουν ψυχή σε αυτό που κάνουν. Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι και η Ελένη και πιστεύω πως όσα ευχαριστώ και να της πω είναι λίγα μπροστά στην ευκαιρία που μου έδωσε να ξαναβρώ τον χαμένο μου εαυτό, τις ρίζες μου, την βαθειά και ακλόνητη ισορροπία μου, η οποία διαταράχθηκε με το πέρασμα των χρόνων, κυρίως λόγω των εξαιρετικών δυσκολιών που είχε η ζωή μου μέχρι σήμερα. Περιμένω με χαρά και ανυπομονησία τα επόμενα ταξίδια και εμπειρίες που θα αποκομίσω μέσα από αυτή την διαδικασία αυτογνωσίας.

Δέσποινα Τ.

Chief Accountant

Εξαιρετικός και πανέμορφος άνθρωπος που σε προσεγγίζει με αγάπη, σεβασμό και αληθινό ενδιαφέρον. Έχει πολύ θετική ενέργεια που στην μεταφέρει. Σε οδηγεί να κάνεις την ζωή σου εύκολη και πολύ αναβαθμισμένη. Ευχαριστώ πολύ από καρδιάς Ελένη μου.

Mαρία Π.

Shop Owner

Η Ελένη είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που καταλαβαίνει πραγματικά πώς να συνδέεται με τους ανθρώπους σε ένα πολύ βαθύ επίπεδο. Είχα την ευκαιρία να την έχω ως συνεργάτιδα σύμβουλο σε ένα από τα 3ήμερα ηγετικά μας retreat “Mastering Change – Leading at a Deeper Level” για ανώτερα στελέχη της SAP. Μοιράζεται την ταπεινή της σοφία με τόσο υπέροχο τρόπο, που ξυπνά την περιέργεια στους άλλους. Ο ήρεμος και αντανακλαστικός τρόπος εμπλοκής της, έκανε τους ηγέτες μας να αισθάνονται λιγότερο αγχωμένοι και ανοιχτοί για τη μεταμόρφωσή τους ως ηγέτες, μερικοί από τους οποίους θυμούνται ακόμα τη μοναδική παρουσία της σήμερα. Είμαι πολύ ευλογημένη που την αποκαλώ φίλη μου και συνεργάτιδα μου “στο έγκλημα” όταν πρόκειται να βοηθήσω τους ανθρώπους να φτάσουν σε υψηλότερα επίπεδα συνειδητότητας και εσωτερικής γαλήνης.

Julietta S.

Faculty Director/SAP

Η Ελένη έχει έναν υπέροχο συνδυασμό προσωπικού στοχασμού, διορατικής αναγνώρισης του τι συμβαίνει στη δυναμική της ομάδας, και σαφήνεια σχετικά με το τι θα βοηθήσει τις ομάδες να προχωρήσουν με σοφούς, υγιείς και παραγωγικούς τρόπους. Έχει επίσης μεγάλη αίσθηση περιέργειας και εξερεύνησης, και προθυμία να ξεφύγει από τη ζώνη άνεσης της για να δει τις δυνατότητες, ώστε να μπορεί να βοηθήσει τους άλλους να κάνουν το ίδιο.

Darragh P.

Coach & Changemaker

Για μένα το Breath work journey ήταν μία ηρωική βουτιά στο άδυτο του ασυνείδητου μου. Με την ασφαλή καθοδήγηση της Ελένης, σε κάθε εισπνοή φωτιζόταν η πηγή που αναβλύζει το άγχος και οι φοβίες μου, και σε κάθε εκπνοή η απελευθέρωση κι ένα αίσθημα ελαφρότητας αγκάλιαζε θερμά το σώμα μου. Όσο συνεχιζόταν αυτός ο συνειδητός κύκλος αναπνοών, τόσο ένιωθα κοντά στο πληγωμένο παιδί μέσα μου. Ανακάλυψα δυνάμεις, αντοχές και ικανότητες και στο τέλος βίωσα την εσωτερική λύτρωση. Όταν άνοιξα τα μάτια μου, ένας καινούργιος κόσμος ξεκίνησε για εμένα. 

Ιωάννα Σ.

Ιδιωτική Υπάλληλος

Με την Ελένη έκανα breath work journeys. Όταν ξεκινούσε το πρώτο ταξίδι, δεν ήξερα τι να περιμένω…όμως η ηρεμία και η σταθερότητα της Ελένης, από την εισαγωγή ακόμη, με έκανε να αισθανθώ ασφάλεια και να το ζήσω στο απόλυτο. Η εμπειρία του ταξιδιού ήταν αναζωογονητική. Ενώ όταν ξεκινούσα όλα ήταν μπερδεμένα στο μυαλό μου, κατά την διάρκεια ένιωσα μία απερίγραπτη διαύγεια! Και το καταπληκτικό ήταν ότι καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας του ταξιδιού, ήταν σαν να παίρνω ενέσεις ενέργειας. Ανυπομονώ για το επόμενο! 

Μαρία Τ. 

Λογίστρια

elGreek