ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Εάν δίνετε προτεραιότητα στην ευημερία των εργαζομένων σας και αναγνωρίζετε ότι αυτή συνδέεται με την παραγωγικότητα και την επιτυχία, τότε αυτά τα προγράμματα είναι για εσάς. Τα τρία πιο σημαντικά οφέλη είναι:

 • Μείωση του στρες
 • Δημιουργία ομαδικού πνεύματος, σύνδεσης και συνεργειών
 • Αυξημένη παραγωγικότητα και αποτελέσματα

Εάν είστε πρόθυμοι να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο, είμαστε ενθουσιασμένοι γιατί είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε μια προσέγγιση που είναι αποκλειστική, μοναδική, διασκεδαστική ΚΑΙ αποτελεσματική.

Τα προγράμματα που προσφέρονται είναι τα εξής:

 1. Ένα ολοήμερο πάρτι ζωντάνιας και ευεξίας (4-5 ώρες) για εσάς και την ομάδα σας – φέρτε όσους θέλετε. Μια εμπειρία που θα ανοίξει το μυαλό σας για ενεργοποίηση, αναζωογόνηση και επανασύνδεση.
 2. Πρόγραμμα 6 εβδομάδων*
 3. Πρόγραμμα 12 εβδομάδων*
 4. Πρόγραμμα 24 εβδομάδων*
 5. Πρόγραμμα 48 εβδομάδων*

Αυτά τα προγράμματα είναι αποκλειστικά για ομάδες 12 ατόμων το πολύ, που μπορούν να πραγματοποιηθούν ζωντανά ή διαδικτυακά. Περιλαμβάνουν:

 • Ομαδικά transformational coaching και breath work sessions, εβδομαδιαία 
 • Εκπαίδευση σε functional breathing 
 • Εκπαίδευση και εξάσκηση στο διαλογισμό
 • Εβδομαδιαία challenges
 • Accountability για τους δείκτες προόδου 
 • Ολιστικές συμβουλές για τη δημιουργία μιας ρουτίνας υψηλής απόδοσης

*Τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα με βάση τους δείκτες προόδου που θα καθοριστούν και θα συμφωνηθούν από τον Πελάτη και τον Coach στην αρχή κάθε προγράμματος. Ξεκινάμε πάντα με τις δικές σας ανάγκες και τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ…

Η Ελένη είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που καταλαβαίνει πραγματικά πώς να συνδέεται με τους ανθρώπους σε ένα πολύ βαθύ επίπεδο. Είχα την ευκαιρία να την έχω ως συνεργάτιδα σύμβουλο σε ένα από τα 3ήμερα ηγετικά μας retreat “Mastering Change – Leading at a Deeper Level” για ανώτερα στελέχη της SAP. Μοιράζεται την ταπεινή της σοφία με τόσο υπέροχο τρόπο, που ξυπνά την περιέργεια στους άλλους. Ο ήρεμος και αντανακλαστικός τρόπος εμπλοκής της, έκανε τους ηγέτες μας να αισθάνονται λιγότερο αγχωμένοι και ανοιχτοί για τη μεταμόρφωσή τους ως ηγέτες, μερικοί από τους οποίους θυμούνται ακόμα τη μοναδική παρουσία της σήμερα. Είμαι πολύ ευλογημένη που την αποκαλώ φίλη μου και συνεργάτιδα μου “στο έγκλημα” όταν πρόκειται να βοηθήσω τους ανθρώπους να φτάσουν σε υψηλότερα επίπεδα συνειδητότητας και εσωτερικής γαλήνης.

Julietta S.

Faculty Director/SAP

elGreek