RETREAT

 POP UP ONE-DAY RETREAT

Αν θέλετε να ξεφύγετε από τον νοητικό θόρυβο και να δείτε κάτι καινούργιο γύρω από τον εαυτό σας και τον κόσμο, αυτό είναι το retreat για εσάς. Λίγες μόνο ώρες θα σας δώσουν μια αξέχαστη εμπειρία που μπορείτε να πάρετε μαζί σας. Μια μέρα που θα σας αφήσει να αισθάνεστε χαλαροί, γεμάτοι ενέργεια και αναζωογόνηση.

Το retreat περιλαμβάνει δραστηριότητες και συνομιλίες που θα σας ανοίξουν το μυαλό και breath work αναζωογόνσης που θα σας επιτρέψει να κάνετε ένα reset. Όλα αυτά κοντά στο σπίτι, σε ένα όμορφο περιβάλλον δίπλα στην παραλία όπου θα απολαύσετε μια βαθύτερη σύνδεση με την αληθινή σας φύση και με τους άλλους. Αφιερώστε λίγο ποιοτικό χρόνο για τον εαυτό σου, το αξίζετε.

Τιμές παρέχονται ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων και τον χώρο

LEADERSHIP RETREAT

Ανακαλύπτοντας την αληθινή δύναμη του ανθρώπινου νου στις επιχειρήσεις

Σχετικά με εμένα και τι κάνω:

• Ελένη Βαλλή, MBA: Σύμβουλος/energy coach – 3 Αρχές
• Μετά από δεκαετίες εμπειρίας στον χώρο της προσωπικής ανάπτυξης και ενσυνειδητότητας, συνάντησα τις 3 Αρχές, τις θεμελιώδεις αρχές που καθορίζουν το πώς λειτουργεί ο ανθρώπινος νους. Το επιχειρηματικό μου υπόβαθρο και η εμπειρία μου με βοήθησαν να δω τα σημαντικά οφέλη αυτής της κατανόησης στις επιχειρήσεις. Οι 3 Αρχές δίνουν μια βαθύτερη εξήγηση της ανθρώπινης απόδοσης και επιτρέπουν τον μετασχηματισμό, σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, πέρα από αυτό που συνήθως θεωρείται δυνατό. Αυτή η κατανόηση διευκολύνει την φυσική και αβίαστη αλλαγή νοοτροπίας που οδηγεί σε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Τι το κάνει αυτή την προσέγγιση διαφορετική:

• Γίνεται μία εκπαίδευση και προπόνηση του τρόπου σκέψης που αξιοποιεί την πηγή της ανώτερης νοημοσύνης
• Η κατανόηση των αρχών του ανθρώπινου νου βοηθά στην επίλυση προβλημάτων σε επίπεδο βασικής αιτίας. Αυτή η πρωτοποριακή προσέγγιση είναι αποτελεσματική, και φέρνει ριζικά αποτελέσματα.
• Θα μάθετε τη δύναμη και τον μηχανισμό των συνειδητοποιήσεων, της διορατικότητας και πώς να χρησιμοποιείτε αποτελεσματικά αυτή την ικανότητα για να λύσετε προβλήματα και να φτάσετε σε υψηλότερα επίπεδα καινοτομίας.
• Θα αποκτήσετε μια νέα προοπτική με την οποία θα επαναπροσδιορίσετε και θα λύσετε τις μεγαλύτερες προκλήσεις σας, και θα πυροδοτήσετε τη δημιουργικότητά σας.

Εξαιρετικά αποτελέσματα:

  • Αύξηση της παραγωγικότητας
  • Δημιουργική επίλυση προβλημάτων
  • Ομαδική συνέργεια
  • Αυξημένα επίπεδα ενέργειας και αυτοπεποίθησης
  • Θετική επίδραση στην προσωπική ζωή – λιγότερο άγχος, καλύτερες σχέσεις

Για ηγέτες που αναζητούν:

Να έχουν βελτίωση απόδοσης/εσόδων
• Να αποκτήσουν καρποφόρες αλληλεπιδράσεις με τους πελάτες τους
• Να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις ομάδες τους
• Να έχουν καθαρό μυαλό και συγκέντρωση σε οποιαδήποτε δεδομένη κατάσταση
• Να διαχειριστούν αλλαγές και προκλήσεις

Τα προγράμματά μου για μεμονωμένους ηγέτες και τις ομάδες τους:

  • Τα προγράμματα είναι εξατομικευμένα και περιλαμβάνουν συνήθως αξιολόγηση, προετοιμασία και μία βασική εκπαίδευση στις 3 Αρχές, που παραδίδεται με τη μορφή ενός leadership retreat. Μπορεί να ακολουθήσει μία συνεχής καθοδήγηση/consulting για να εφαρμοστεί αυτή η κατανόηση σε ένα βαθύτερο και πιο πρακτικό επίπεδο.
  • Η διευκόλυνση συνέργειας ομάδων είναι πολύ ισχυρή. Η συλλογική γνώση και η σοφία μιας ομάδας συνήθως επαρκούν για να λυθούν τα πιο δύσκολα προβλήματα.
  • Τα μέλη της ομάδας μπορούν να βιώσουν από μόνα τους την ταχύτητα και την ευκολία με την οποία παράγονται τα αποτελέσματα, αφού έχουν μια καθαρή, στοχευμένη και διορατική κατάσταση νου.
  • Η μορφή των προγραμμάτων είναι προσαρμόσιμη, καθώς δεν υπάρχουν δύο οργανισμοί ή καταστάσεις που να είναι όμοιες.

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Η Ελένη είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που καταλαβαίνει πραγματικά πώς να συνδέεται με τους ανθρώπους σε ένα πολύ βαθύ επίπεδο. Είχα την ευκαιρία να την έχω ως συνεργάτιδα σύμβουλο σε ένα από τα 3ήμερα ηγετικά μας retreat “Mastering Change – Leading at a Deeper Level” για ανώτερα στελέχη της SAP. Μοιράζεται την ταπεινή της σοφία με τόσο υπέροχο τρόπο, που ξυπνά την περιέργεια στους άλλους. Ο ήρεμος και αντανακλαστικός τρόπος εμπλοκής της, έκανε τους ηγέτες μας να αισθάνονται λιγότερο αγχωμένοι και ανοιχτοί για τη μεταμόρφωσή τους ως ηγέτες, μερικοί από τους οποίους θυμούνται ακόμα τη μοναδική παρουσία της σήμερα. Είμαι πολύ ευλογημένη που την αποκαλώ φίλη μου και συνεργάτιδα μου “στο έγκλημα” όταν πρόκειται να βοηθήσω τους ανθρώπους να φτάσουν σε υψηλότερα επίπεδα συνειδητότητας και εσωτερικής γαλήνης.

Julietta S.

Faculty Director/SAP

Η Ελένη έχει έναν υπέροχο συνδυασμό προσωπικού στοχασμού, διορατικής αναγνώρισης του τι συμβαίνει στη δυναμική της ομάδας, και σαφήνεια σχετικά με το τι θα βοηθήσει τις ομάδες να προχωρήσουν με σοφούς, υγιείς και παραγωγικούς τρόπους. Έχει επίσης μεγάλη αίσθηση περιέργειας και εξερεύνησης, και προθυμία να ξεφύγει από τη ζώνη άνεσης της για να δει τις δυνατότητες, ώστε να μπορεί να βοηθήσει τους άλλους να κάνουν το ίδιο.

Darragh P.

Coach & Changemaker

elGreek