ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “RECLAIM – RENEW – RISE”

Ένα Ταξίδι Απελευθέρωσης από το Άγχος

Είστε έτοιμοι να απελευθερωθείτε από τους επίμονους φαύλους κύκλους που δημιουργεί το άγχος; 

Μήπως έχετε προσπαθήσει στο παρελθόν και δεν τα καταφέρατε;

 Τότε αξίζει να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό που δουλεύει ακόμη και στις πιο επίμονες περιπτώσεις.

Για εσάς που επιθυμείτε την απελευθέρωση από το άγχος και την ανησυχία:

Αυτό το ομαδικό πρόγραμμα 7 εβδομάδων είναι ειδικά σχεδιασμένο για να σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τον δυσάρεστο κόσμο του άγχους και της ανησυχίας, και να ξεκινήσετε μια νέα πορεία στη ζωή σας.

Η προσέγγιση μας είναι φυσική και αποτελεσματική, καθώς στοχεύουμε σε μια βαθιά θεραπεία και ενδυνάμωση μέσω της συμμετοχής σώματος, μυαλού και πνεύματος.

Είναι η ευκαιρία σας να βιώσετε την εσωτερική ηρεμία και να ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας.

Ετοιμαστείτε να αφήσετε πίσω το άγχος και να ανοίξετε τα φτερά σας για έναν κόσμο πλήρης ευκαιριών και ευεξίας!

 

Οι Συναντήσεις των 7 Εβδομάδων Σας Προσφέρουν:

 Εργαστήρια και Τεστ Αναπνοής 

 Θεραπευτικά Ταξίδια 9 Διαστάσεων (9D Breathwork Journeys)

 Εμπειρίες Επίγνωσης και Διαλογισμού

 Πρακτικά Εργαλεία για τη Διαχείριση Αρνητικών Σκέψεων και Έντονων Συναισθημάτων

 Ολιστική Καθοδήγηση και Coaching με την Φιλοσοφία των Αρχών της Κατανόησης (Insight Principles)

 Καθημερινές Ασκήσεις για την Επαναφορά του Νευρικού Συστήματος (σε μορφή προκλήσεων)

 Αυτογνωσία – Η Κατανόηση ως Βάση για Μια Καλύτερη Σχέση με τον Εαυτό μας

 Μοίρασμα και Ανταλλαγή Εμπειριών με την Ομάδα

Είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε σε αυτό το σημαντικό ταξίδι της αυτογνωσίας, ενδυνάμωσης και ανάκαμψης! 💪🌟

Οφέλη που θα Αλλάξουν τη Ζωή σας;

 • Σπάστε τους Δεσμούς του Άγχους και Απελευθερωθείτε
 • Ανακαλύψτε τη Δύναμη σας και Αναλάβετε τον Ευθύνη της Ζωής σας
 • Αξιοποιείστε την Αναπνοή σας για Ισορροπία και Αρμονία
 • Απαλλαγείτε από το Βάρος του Συσσωρευμένου Άγχους
 • Καλλιεργείστε την Εσωτερική Ηρεμία και Δημιουργικότητα
 • Ενισχύστε τη Σχέση με τον Εαυτό σας και το Περιβάλλον σας
 • Αποκτήστε Περισσότερη Ενέργεια
 • Απολαύστε Καλύτερη Ξεκούραση

   

  Αγκαλιάστε αυτή τη Συναρπαστική Εμπειρία για να Ζήσετε μια Ζωή γεμάτη Ευεξία και Ενδυνάμωση.

   

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ…

Η Ελένη είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που καταλαβαίνει πραγματικά πώς να συνδέεται με τους ανθρώπους σε ένα πολύ βαθύ επίπεδο. Είχα την ευκαιρία να την έχω ως συνεργάτιδα σύμβουλο σε ένα από τα 3ήμερα ηγετικά μας retreat “Mastering Change – Leading at a Deeper Level” για ανώτερα στελέχη της SAP. Μοιράζεται την ταπεινή της σοφία με τόσο υπέροχο τρόπο, που ξυπνά την περιέργεια στους άλλους. Ο ήρεμος και αντανακλαστικός τρόπος εμπλοκής της, έκανε τους ηγέτες μας να αισθάνονται λιγότερο αγχωμένοι και ανοιχτοί για τη μεταμόρφωσή τους ως ηγέτες, μερικοί από τους οποίους θυμούνται ακόμα τη μοναδική παρουσία της σήμερα. Είμαι πολύ ευλογημένη που την αποκαλώ φίλη μου και συνεργάτιδα μου “στο έγκλημα” όταν πρόκειται να βοηθήσω τους ανθρώπους να φτάσουν σε υψηλότερα επίπεδα συνειδητότητας και εσωτερικής γαλήνης.

Julietta S.

Faculty Director/SAP

Η Ελένη έχει έναν υπέροχο συνδυασμό προσωπικού στοχασμού, διορατικής αναγνώρισης του τι συμβαίνει στη δυναμική της ομάδας, και σαφήνεια σχετικά με το τι θα βοηθήσει τις ομάδες να προχωρήσουν με σοφούς, υγιείς και παραγωγικούς τρόπους. Έχει επίσης μεγάλη αίσθηση περιέργειας και εξερεύνησης, και προθυμία να ξεφύγει από τη ζώνη άνεσης της για να δει τις δυνατότητες, ώστε να μπορεί να βοηθήσει τους άλλους να κάνουν το ίδιο.

Darragh P.

Coach & Changemaker

 Για μένα το Breath work journey ήταν μία ηρωική βουτιά στο άδυτο του ασυνείδητου μου. Με την ασφαλή καθοδήγηση της Ελένης, σε κάθε εισπνοή φωτιζόταν η πηγή που αναβλύζει το άγχος και οι φοβίες μου, και σε κάθε εκπνοή η απελευθέρωση κι ένα αίσθημα ελαφρότητας αγκάλιαζε θερμά το σώμα μου. Όσο συνεχιζόταν αυτός ο συνειδητός κύκλος αναπνοών, τόσο ένιωθα κοντά στο πληγωμένο παιδί μέσα μου. Ανακάλυψα δυνάμεις, αντοχές και ικανότητες και στο τέλος βίωσα την εσωτερική λύτρωση. Όταν άνοιξα τα μάτια μου, ένας καινούργιος κόσμος ξεκίνησε για εμένα. 

Ιωάννα Σ.

Ιδιωτική Υπάλληλος

Με την Ελένη έκανα breath work journeys. Όταν ξεκινούσε το πρώτο ταξίδι, δεν ήξερα τι να περιμένω…όμως η ηρεμία και η σταθερότητα της Ελένης, από την εισαγωγή ακόμη, με έκανε να αισθανθώ ασφάλεια και να το ζήσω στο απόλυτο. Η εμπειρία του ταξιδιού ήταν αναζωογονητική. Ενώ όταν ξεκινούσα όλα ήταν μπερδεμένα στο μυαλό μου, κατά την διάρκεια ένιωσα μία απερίγραπτη διαύγεια! Και το καταπληκτικό ήταν ότι καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας του ταξιδιού, ήταν σαν να παίρνω ενέσεις ενέργειας. Ανυπομονώ για το επόμενο! 

Μαρία Τ. 

Λογίστρια

Εκτός από την εντυπωσιακή της καριέρα και την εκτεταμένη της εμπειρία ως coach και breath master, η Ελένη είναι μια υπέροχη, αξιόπιστη προσωπικότητα με ενσυναίσθηση, και με τόση θετική ενέργεια και πνεύμα. Αισθανθήκαμε μεγάλη άνεση και εμπιστοσύνη στα χέρια της κατά την διάρκεια της συνεδρίας.Ακόμα και μετά από λίγες ημέρες, έχουμε την εντύπωση ότι αυτή η μία κιόλας συνεδρία έκανε πραγματική διαφορά. Για παράδειγμα, ο Πάτρικ διατήρησε την εσωτερική του ηρεμία σε μερικές δύσκολες καταστάσεις, όπου ίσως θα είχε αντιδράσει διαφορετικά πριν.Πιστεύουμε ακράδαντα ότι τα θεραπευτικά ταξίδια 9 διαστάσεων είναι το μέλλον και μια εξαιρετικά αποτελεσματική τεχνική transformational coaching και καθοδηγούμενoυ διαλογισμού.Αγαπητή Ελένη, αυτή ήταν μια απίστευτη, αξέχαστα καθηλωτική, και βαθιά εμπειρία για εμάς. Σε ευχαριστούμε πολύ που το διευκόλυνες αυτό και μας έφερες ένα βήμα πιο κοντά στην εσωτερική μας γαλήνη, ευτυχία και ενσυνειδητότητα.Patrick F. & Denise G.COO & HR

Τα θεραπευτικά ταξίδια με την Ελένη ήταν μία απίστευτη εμπειρία για εμένα. Ταξίδεψα στο υποσυνείδητο μου, και αυτό με βοήθησε να βρω δημιουργικές λύσεις σε καθημερινές καταστάσεις και να βγω από το άγχος και τις πιεστικές σκέψεις που με κυριεύουν εδώ και χρόνια. Έτσι κατάφερα να δώσω χώρο στο σώμα και το μυαλό μου, για να μπορεί να δημιουργήσει καινούργια οράματα και ένα πολύ καλύτερο μέλλον.Άγγελος Α.Φαρμακοποιός

Άρθρα

Δήλωσε συμμετοχή για το πρόγραμμα “RECLAIM – RENEW – RISE”

elGreek