Πόσο σας βασανίζει το άγχος για την υγεία σας, τα οικονομικά σας, τα παιδιά σας και τους αγαπημένους σας, για τον χρόνο που περνάει και την μοναξιά, για την καριέρα σας και τα αποτελέσματα που παράγετε στην δουλειά, για την έλλειψη χρόνου και πώς να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, για τις αποφάσεις με τις οποίες έρχεστε αντιμέτωποι, για τις αλλαγές και αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο;

Πόσο σας βαραίνει η αγωνία, η ανησυχία και πιάνετε τον εαυτό σας να πιέζεται, να κουράζεται, να απογοητεύεται…ενώ αυτά που θα θέλατε να βιώσετε σας φαίνονται κάτι αιώνες μακριά;

Δεν είστε μόνοι σας, είναι ανθρώπινο. ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ μπορεί να αλλάξει!

Αν άλλαξε σε εμένα και σε κάποιους από τους ανθρώπους που έχουμε δουλέψει μαζί – ανθρώπους με χρόνια αγχώδη διαταραχή, με κρίσεις πανικού, φοβίες, ανασφάλειες, ιδεοληψίες – μπορεί να αλλάξει και σε εσάς. Μπορείτε να κοιτάξετε την ιστορία μου και τις μαρτυρίες από  τους πελάτες μου.

Χρειάζεται προθυμία και θέληση για να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο…

Και να δείτε ότι θα πρέπει να είναι και κάτι καινούργιο, γιατί αν συνεχίσετε να κάνετε αυτά που κάνατε μέχρι σήμερα, δεν μπορείτε να περιμένετε και πολύ διαφορετικά αποτελέσματα.

Να δοκιμάσετε κάτι που θα σας βοηθήσει να βρείτε την αληθινή σας δύναμη…να ξυπνήσετε αυτό τον υπέροχο γίγαντα που είναι μέσα σας και κοιμάται…

Να σπάσετε τα εξαντλητικά μοτίβα του υπεραναλυτικού νου που φρικάρει και πασχίζει να βρει λύσεις, της έλλειψης, της αγωνίας και της ανάγκης ελέγχου, να βγείτε από τις οικείες και γνώριμες ιστορίες δράματος και περιορισμών, να μειώσετε την τοξικότητα και να επιλέξετε ένα περιβάλλον που να σας γεμίζει και να σας δίνει ώθηση.

Ξεκινώντας από το περιβάλλον μέσα σας!

Η αληθινή μας δύναμη, που θα μας επιτρέψει να έχουμε μία πραγματικά διαφορετική εμπειρία ζωής βρίσκεται εκεί που συνήθως δεν κοιτάμε – ιδιαίτερα όταν αγχωνόμαστε – δηλαδή ΜΕΣΑ μας. Στην αόρατη δύναμη του ήρεμου νου, σε αυτό το ευφυές σύστημα που όλοι είμαστε μέρος του, στην ζωτική μας ενέργεια, στην σοφία του σώματος μας, στην αναπνοή μας.

Τα καλά νέα είναι ότι η φυσική μας κατάσταση είναι να είμαστε καλά…δηλαδή ό,τι και έχει συμβεί στο παρελθόν, ότι και να συμβαίνει γύρω μας η φυσική μας κατάσταση τείνει προς την ίαση, την υγεία και την ολοκλήρωση.

Όσο αναπνέουμε, το σύστημα της ευφυίας στο οποίο ανήκουμε, αυτό που κάνει την καρδιά μας να χτυπά, την ανατομία μας να λειτουργεί με τόση ακρίβεια, που γιατρεύει τις πληγές μας – τόσο σωματικά όσο και νοητικά – μπορεί να μας βοηθήσει πρακτικά με τα θέματα της ζωής μας, με έναν τρόπο που μόνο αυτό ξέρει, απείρως πιο αποτελεσματικά και ευχάριστα από το άγχος και την πίεση.

Αρκεί να το γνωρίσουμε ξανά, να εξοικειωθούμε μαζί του, να μάθουμε να το ενεργοποιούμε και να το εμπιστευόμαστε…

Αυτός είναι ο σκοπός του προγράμματος των 7 εβδομάδων “Renew – Reclaim – Rise. Ένα ταξίδι απελευθέρωσης από το άγχος”. Μέσα από αυτό το θεραπευτικό ταξίδι, ετοιμαστείτε να ανανεωθείτε και να ανακτήσετε τον αληθινό σας εαυτό.

Γιατί με ένα ταξίδι θεραπευόμαστε καλύτερα.

elGreek