Ο νέος τρόπος για να τις αντιμετωπίσεις.

Το energy coaching είναι μία μέθοδος αυτογνωσίας που βοηθάει αποτελεσματικά και σε βάθος χρόνου με τις κρίσεις πανικού. Αξίζει να το δοκιμάσεις. Έλα για μία δωρεάν συνεδρία. 

Πίστεψε με, σε καταλαβαίνω. Ξέρω τί σημαίνει να παθαίνεις κρίσεις πανικού…να ιδρώνουν τα χέρια σου, να αναπνέεις ρηχά, να έχεις πίεση στο κεφάλι ή στο στήθος, σε σημείο που να νομίζεις ότι παθαίνεις εγκεφαλικό η καρδιακή προσβολή και να τρέχεις στους γιατρούς. Να βλέπεις παντού κίνδυνο, να προσπαθείς να ξεφύγεις και να μην υπάρχει διαφυγή – να βιώνεις την απόλυτη παγίδευση και να κοκκαλώνεις. Σαν να μην φτάνει αυτό, να μην σε καταλαβαίνει κανείς από τους ‘φυσιολογικούς’ γύρω σου από τους οποίους προσπαθείς να κρυφτείς ή να πιαστείς για να μην αισθάνεσαι τόσο μόνος/η. Να καταβάλεις προσπάθεια για να κάνεις απλά καθημερινά πράγματα που οι άλλοι ούτε καν τα σκέφτονται. Οι γιατροί να σου λένε πώς είναι ψυχογενές, όμως να μην ξέρεις τί το προκαλεί και να μην έχεις την πολυτέλεια του χρόνου για να το ανακαλύψεις. Να έχεις δοκιμάσει διάφορες τεχνικές και φάρμακα, αλλά εκείνη την ώρα της κρίσης να μην δουλεύει τίποτα. Να μην ξέρεις πόσο θα κρατήσει όλο αυτό και μόλις περάσει η μία κρίση να φοβάσαι την επόμενη…

Δεν είσαι μόνος/η σου! Πάρα πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από κρίσεις πανικού σήμερα.

Όπως κι εγώ στο παρελθόν. Έχω περάσει σοβαρές κρίσεις πανικού για πολλά χρόνια – είναι πραγματικά απαίσιες – και έχω δοκιμάσει τα πάντα για να βοηθηθώ. Μέχρι ένα σημείο έμαθα να τις διαχειρίζομαι, όμως πλέον δεν τις παθαίνω…απελευθερώθηκα εντελώς – τόσο εγώ όσο και οι άνθρωποι με τους οποίους έχω δουλέψει. Κάνω πράγματα σήμερα που πριν λίγα χρόνια δεν θα μπορούσα καν να τα διανοηθώ. Δεν σκέφτομαι καν ότι μπορεί να ξαναπάθω κρίσεις πανικού. 

Το κλειδί είναι η κατανόηση, μέσα από τις 3 Αρχές. Είναι ξεκούραστο και δουλεύει!

Ξέρω τί περνάς και μπορώ να σε βοηθήσω. 

Οι πρώτοι 10 που θα επικοινωνήσουν μαζί μου θα έχουν μία δωρεάν online συνεδρία energy coaching πάνω στις κρίσεις πανικού. 

Επικοινώνησε μαζί μου στο email: hellowitheleni@gmail.com

elGreek