Αντιμετωπίζετε ανατροπές και δυσκολίες στην ζωή σας – στην υγεία σας, στα οικονομικά σας, στην καριέρα σας, στην οικογένεια ή τις σχέσεις σας – και αναζητάτε έναν τρόπο για να βρείτε τον εαυτό σας και την δύναμη σας μέσα σε αυτές τις συνθήκες;

Αισθάνεστε απογοήτευση, πίεση, μοναξιά ή ανασφάλεια και θέλετε:

  • Να αισθανθείτε επαρκής, ότι μπορείτε να τα καταφέρετε
  • Να νιώσετε ηρεμία, σιγουριά και αισιοδοξία
  • Να διαχειριστείτε τις αλλαγές
  • Να κάνετε μία καινούργια αρχή με ελπίδα και έμπνευση
  • Να πάρετε την τύχη με το μέρος σας

Βοηθάω ανθρώπους, που αντιμετωπίζουν ανατροπές και δυσκολίες, να ανακαλύψουν την αληθινή δύναμη του μυαλού τους ώστε να απελευθερώσουν την ενέργεια τους. Πώς; Μέσα από τις 3 Αρχές, στον χώρο της πνευματικής ψυχολογίας. Οι 3 Αρχές μας δείχνουν έναν καινοτόμο και πολύ αποτελεσματικό τρόπο να καθαρίζουμε το μυαλό μας από αρνητικές σκέψεις για το παρελθόν, το μέλλον ή τις συνθήκες μας, για να αξιοποιήσουμε την δύναμη που έχουμε μέσα μας. Κι έτσι, να βρίσκουμε τις καλύτερες λύσεις για τα προβλήματα μας και να δημιουργούμε ένα περιβάλλον για εμάς σε αρμονία με την ψυχή μας.

Μετά από δεκατίες στον χώρο της αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης και έχοντας αντιμετωπίσει επανηλειμμένα μεγάλες ανατροπές στην ζωή μου, γνώρισα αυτό που με βοήθησε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο για να βρω όχι μόνο την δύναμη να συνεχίσω, αλλά τελικά για να βρω τον εαυτό μου και να αισθανθώ πιο ζωντανή από ποτέ, ακόμη και σε πολύ δύσκολες συνθήκες.

Οι 3 Αρχές εξηγούν πώς λειτουργεί ο ανθρώπινος νους, κι έχουν βοηθήσει πολύ κόσμο παγκοσμίως να φτάσει σε υψηλότερα επίπεδα κατανόησης και συνειδητότητας. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά! Καθώς εκπαιδευόμαστε σε μία ανώτερη κατάσταση μυαλού και μέσα από βαθύτερες συνειδητοποιήσεις, βιώνουμε την πολυπόθητη ηρεμία, ελευθερία, δύναμη και ευδαιμονία που έχουμε μέσα μας και ξεδιπλώνουμε τις δυνατότητες μας.

Το ομαδικό πρόγραμμα είναι online και συμπεριλαμβάνει ένα zoom webinar κάθε Δευτέρα στις 7-9μμ., σε διάστημα 10 εβδομάδων. Μία ευκαιρία να ξεκινάμε την εβδομάδα μας θετικά και στοχευμένα.

Είναι μία διαδραστική εμπειρία με κατευθυνόμενες ασκήσεις και συζήτηση.

Το κόστος είναι 200 Ευρώ ανά άτομο για όλο το πρόγραμμα.

Στην ζωή πολλά μπορούν να συμβούν, όμως στο τέλος της ημέρας δεν συμβαίνουν σε εμάς, αλλά για εμάς…όταν μπορούμε να μάθουμε και να εξελιχθούμε. Αν το πιστεύετε κάπου μέσα σας αυτό, μπορώ να σας βοηθήσω να το βιώσετε, όπως το βίωσα και εγώ! Αξίζει να το δοκιμάσετε.

Ξεκινάμε Δευτέρα, 18 Απριλίου. Παρακαλώ όπως εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας στο hellowitheleni@gmail.com.


elGreek